Kirpputoreilla kiertely on kestävyyslaji. Jotta kirppareilla tekee löytöjä, vaatii se virkeää olotilaa ja tarkkaa keskittymistä. Tavarat täytyy silmäillä järjestelmällisesti läpi ja antaa jokaiselle tavaralle ja hyllylle, jopa sille sotkuisellekin, mahdollisuus tulla huomatuksi. 

Tavaroita ottaa hyllystä, kääntelee ja miettii hintaa. Onko hinta käypä käytetylle tavaralle vai onko se jopa enemmän kuin uuden hinta kaupassa. Laittaa takaisin hyllyyn ja ottaa taas, miettii haluanko ja tarvitsenko tätä. Sitten saattaa löytää jotain, joka on oikeasti superhalpa, mutta sitä ei juuri nyt tarvitse ja tulee moraalinen ongelma…ostaako vaiko ei ostaa. 

Tämän klassisen muotoisen kukkaruukun nappasin epäröimättä hyllystä. Kuljetin sitä kainalossa onnesta mykkyrällä ja ihmettelin hyvää tuuriani…. voiko kirppareilla olla jotain näin kaunista ja edullista (4,50 €). Kiksit voi näköjään saada aika pienistäkin asioista :D. 

Kirpparitavaroista voi tiettävästi saada jatkojalostamalla ja tuunaamalla mitä upeimpia esineitä. Luovemmat tyypit keksii esineille myös uusia käyttötarkoituksia. Kirpparien suosiosta osa on varmaan juuri sitä oivaltamisen riemua – hei tästähän saisi vaikka…

No, tämä kukkaruukku kuitenkin päätyi kukkaruukuksi ja ihan ilman tuunaamista, mutta hyvä niin. Se voi nyt esitellä meillä upeita lasituksen korostamia muotojaan. Kukkaruukku tarvitsee tietenkin kukan, ja tälle yksilölle annettiin asukiksi Posliinikukka (Hoya Carnosa). Koko komeus laitettiin meidän “aamiaishyllylle”, josta kasvi toivottavasti lähtee luikertelemaan keittiön ikkunan ympärille. 

Kirpputoriostoksista tulee hyvä mieli ja ostoksia voi tehdä pienelläkin budjetilla. Talous ei juurikaan kärsi ainakaan tämän hintaluokan hankinnoista. Kirppisshoppailu voi lähteä myös helposti laukalle, varsinkin silloin, jos ostaa sellaista mitä ei oikeastaan tarvitse. Joskus on järkevää tehdä itselle kirpparibudjetti ja ostokatto ennekuin lähtee kierrokselle. 

Ehkä ensi viikonloppuna taas mennään aarrejahtiin. 

Hyvää viikonloppua 🙂  !!!!

Seuraa Blogia:

– – – > Facebook

– – – > Instagram

Sharing is caring! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *