Kaupallinen yhteistyö Poster Storen kanssa.

Aika usein tähän aikaan vuodesta käy niin, että kevätaurinko osoittaa seinää ja sanoo, että tuolle seinälle pitäisi jotain tehdä…… Sen voi toki maalata tai tapetoida, mutta paljon helpommalla pääsee, jos käy julistekaupassa.

Näitä julisteita valitessa mietin keittiössä olevan tiilikuvioisen tapetin sävyjä, roosaa, terraa ja kittiä….ja klikkailin ostoskoriin itseä puhuttelevia kuvia. Poster Storen verkkokaupan julistevalikoima on niin runsas, että siellä saa kulumaan aikaa helposti tuntikaupalla :D. 

https://posterstore.fi/

https://posterstore.fi/julisteet

Meillä ei voi sijoittaa viherkasveja peseytymistilaan, koska siellä ei ole ikkunaa eikä luonnonvaloa. Siitä syystä Keinu juliste muutti pesuhuoneeseen ja minä sain palan vehreää luontoa sinne :D. Protea  sai raamit vanhasta vaaleasta metallikehyksestä ja viihtyy tällä hetkellä parhaiten keittiössä tai Keinun kanssa pesuhuoneessa.

Dissolve me ja Hiekanjyvät julisteet ottivat haltuun 70 cm leveän seinän olohuoneessa, koska seinän mitat natsasivat taulujen koon kanssa yhteen. Hiekanjyvät julisteeseen lisäsin valkoisen passe-partoun eli paspiksen, mikä tuo kuvaan perspektiiviä. Valkoinen paspis saa aikaan myös sen, että meidän perus valkoiset seinät ei näytä enää niin kolkolta, vaan kauniilta kitin valkoiselta.

Taulukehyksien “lasi” on akryyliä, mikä on kevyttä ja huoletonta käsitellä. Akryylin suojana on molemmilla puolilla ohut muovikerros (poistetaan taulun kasaamisvaiheessa), mikä estää pinnan naarmuuntumisen sekä sormenjälkien tarttumisen pintaan käsittelyn aikana. Näiden taulujen kokoamiseen voi myös lapset osallistua, koska ei tarvitse pelätä lasin rikkoontumista.

Poster Storen nettisivusto tarjoilee paljon vaihtoehtoja ja inspiraatiota erilaisiin tauluseiniin. https://posterstore.fi/julisteet/. Valikoima noudattelee trendejä, mutta sieltä löytyy myös nostalgisia julisteita mm. vintage ja arkkitehtuuri kategorioissa. Voit tilata helposti myös valmiiksi mietityn taulukokonaisuuden klikkaamalla tauluseinät -> valitse ehdotetuista sopivan kokonaisuus -> ja lisää kaikki ostoskoriin. Tämä on hyödyllinen suunnittelutyökalu esim. uuteen kotiin muuttavalle, joka haluaa kodin seinälle pienellä vaivalla tyylikkään taulukokonaisuuden.

Poster Storen valikoima päivittyy joka viikko uusilla julisteilla ja kehyksiä löytyy eri väreissä ja materiaaleissa. Hinnat ovat edullisia ja alennuskampanjan aikana voi santsata vaikka isoimpia julisteita ja kehyksiä.

Poster Store, Desenio AB sijaitsee Ruotsissa. Julisteet painetaan Tukholman lähettyvillä ympäristöystävälliselle paperille, josta ne toimitetaan Poster Storen varastolle Tukholmassa ja siitä eteenpäin asiakkaille. Tuotanto- ja toimitusprosesseissa toimitaan ympäristö huomioiden.

Jos sisälläsi asustava taiteilija nukkuu vielä Ruususen unta ja itsemaalattu taulu odottaa vielä syntymistään, voit odotellessa tilata itsellesi muutaman julisteen ja nauttia Poster Storen tekemästä taiteesta. 🙂

Sharing is caring! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *